• Bankgiro 5864-4154
Payment with Swish
Swish 1234861324

Om oss

Hej,


Välkommen till sidan. Vad glad jag är att du hittat hit.
Jag som driver Herbalist of Aspen heter Milena Dolenac Lind. 

Min passion är att göra hudvård som är snäll mot naturen och vårdande för dig som använder den.
Alla råvaror som används är i första hand ekologiskt certifierade, viltskördade eller från en etisk hållbar produktion. Alla produkter är biologiskt nedbrytbara samt fria från toxiner och lämnar därför minimal påverkan på miljön och individ vid användning.  

Min resa började ungefär 2015 när jag var påväg att bilda familj. Jag tyckte då att det var svårt att hitta ekologiska produkter som fungerade både för barn såväl som för vuxen. Där föddes idén att tillverka hudvård i liten skala för eget bruk. Jag är så tacksam och glad att ordet spred sig. En liten hobbyverksamhet växte fram där vänner, grannar och bekanta började handla.

 År 2022 tog verksamheten ett ytterligare kliv där varumärket Herbalist of Aspen registrerades för F-skatt och senare även öppnade upp för e-handel.

För att du som kund ska känna dig trygg, finns Herbalist of Aspens produkter registrerade i EUs register för kosmetik och hudvård (CPNP). Här säkerställs det att produkterna håller de lag och hälsokrav som gäller för att sälja och tillverka hudvård inom EU.
Hudvård klassas som läkemedel och därav har även Läkemedelsverket full insyn i verksamheten.
Vår tillverkning sker i enlighet med miljöförvaltningens direktiv.

I några av våra produkter använder vi oss av ekologiskt bivax av finaste kvalitet. Om du är i behov av en helt vegansk produkt så skriv till oss. Då kan vi specialtillverka en produkt till dig. I dessa fall använder vi oss av myrica vax. Det är bra att känna till att detta vax är viltplockat men inte inte ekologiskt certifierat. Det har heller inte samma mjukgörande och fuktighetsbevarande egenskaper som bivax. Men känslan på produkten blir densamma. Och du får fortfarande en produkt av finaste kvalité.


Tveka inte att skriva till oss om du har frågor eller funderingar.
adressen är [email protected]


Hoppas att du ska gilla produkterna!


Ta hand om dig!

//Milena